ISO 12764:2017

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٦ أغسطس ٢٠١٧

Measurement of fluid flow in closed conduits — Flowrate measurement by means of vortex shedding flowmeters inserted in circular cross-section conduits running full

ملفات الوثيقة ISO 12764:2017

الإنجليزية 22 صفحات
الإصدار الحالي
55.9 OMR

مجال الوثيقة ISO 12764:2017

ISO 12764:2017

a) describes the use of vortex shedding flow meters for liquids, gases, and steam, including a glossary and a set of engineering equations used for specifying performance,

b) provides technical information to assist the user in selecting, specifying and applying vortex shedding flowmeters, including influence effects,

c) describes typical construction and provides recommendations for inspection, certification, and material traceability,

d) describes availability of diagnostics associated with vortex shedding flowmeters,

e) provides calibration guidance,

f) does not apply to insertion type vortex shedding flowmeters,

g) applies only to closed conduits running full,

h) applies only to fluid flow that is steady or varies only slowly with time, and

i) applies to fluids considered to be single-phase.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph